CONTACT


Adres: Oijenseweg 51, 5346 SP, Oss

E-mail: info@bokadierentuin.nl

Telefoon: 0412-483505

Whatsapp: 06-31914753SOCIAL MEDIA


Volg ons op enOPENINGSTIJDEN

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten
ROUTE

SPAARKAART


Sinds jaar en dag heeft BOKA Dier & Tuin een ijzersterk spaarconcept in handen, de persoonlijke spaarkaart. Iedere klant krijgt de mogelijkheid aangeboden een spaarkaart aan te laten maken. De kaart blijft altijd achter in de winkel, de klant hoeft dus niet bang te zijn voor verlies of het hebben van alweer een extra pasje in de portemonnee. Bij elk bezoek aan ons wordt de aankoop op de kaart gezet en wanneer de kaart vol is, krijgt de klant 5% van het totaal bestede bedrag als korting op een volgende aankoop. Omdat elke aankoop genoteerd wordt weet de klant wat en wanneer iets is aangeschaft. Dit voorkomt bijvoorbeeld ook dat een familielid de verkeerde hondenbrokken meeneemt; n blik op de kaart geeft aan welke voeding altijd gekocht wordt. Afhankelijk van het bestedingspatroon kan sparen al snel een interessant kortingsbedrag opleveren en het kost de klant verder geen enkele moeite of investering. En omdat het gehele assortiment (met uitzondering van grootverpakkingen duivenvoer en lopende kortingsakties) aan deze aktie meedoet, is het voor iedere klant zeker de moeite waard. Ten slotte: de persoonlijke gegevens op de spaarkaart worden voor geen enkele andere activiteit gebruikt of overgedragen. Een win-win situatie dus.

Nog geen spaarkaart? Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.BOKADOBON


Een verjaardag? Blijk van waardering?
Of zomaar een leuke attentie?

Verras iemand met een BOKADOBON, het ideale geschenk voor iedere dierenbezitter. Wij verkopen bonnen met diverse waardes, er zit voor elk budget wat bij. En de ontvanger kan de bon inwisselen voor de producten die hij/zij nodig heeft, wanneer hij/zij dat wil.

Dus... op zoek naar een leuke en nuttige verrassing? Stop dan met zoeken en informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

GESCHIEDENIS


BOKA Dier & Tuin bestaat al sinds juli 2000. Opgericht door Anita Boerkamp is onze winkel al vele jaren bekend bij een grote schare dierenliefhebbers en -bezitters. In 2016 besloot Anita dat het tijd was om haar levensdroom in vervulling te laten gaan; een motorcamping opzetten in Frankrijk. In januari 2017 werd de winkel overgenomen door vader Jos. Samen met twee verse part-time krachten, Yvonne en Eric en weekendhulp Laura, zetten deze vier het beproefde concept van Anita voort en staan zij klanten met raad en daad terzijde. Ons motto "waar de klant nog koning is" dragen wij ten volste uit; niets is te gek om onze klanten tevreden te stellen, waarbij het dier natuurlijk centraal staat. Een blij dier betekent immers een blij baasje. Onze keuzes en adviezen zijn daar dan ook altijd op gebaseerd. Indien het werk het toelaat nemen wij graag de tijd voor een gesprek of bieden wij een luisterend oor, iets wat elders nogal eens vergeten wordt. BOKA Dier & Tuin was en is tenslotte een 'buurtwinkel'.

Dus of U nu komt voor de aanschaf van voer en/of benodigdheden, voor advies en/of ideen, of gewoon voor een praatje:

U bent van harte welkom!